STB heyeti Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

Sakarya Ticaret Borsası heyeti Fethiye Tarım Hayvancılık Seracılık ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarına katılarak Aydın ve Muğla da ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Sakarya Ticaret Borsası Heyeti Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Sakarya Ticaret Borsası heyetini Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve Meclis Üyesi Ahmet Şenel karşıladı. Ticaret Borsası’nın projeleri, Aydın Ticaret Borsası Laboratuvarı hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, ziyaret anısına plaket ve yöresel el yapımı süpürge takdim edildi.

Heyet Türkiye genelinde sektörün önde gelen firmalarının katılımıyla gerçekleşen fuarda Sera, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Fidancılık, Peyzaj ve Organik tarım, makine, mekanizasyonla ilgili başarıya ulaşmış birçok firmanın hizmetlerini ve yenilikleri inceleme fırsatı bulmuştur. Tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları sektöre ait kurum kuruluşlarla bir araya gelme fırsatı yakalayarak, Tarım Türk Tv ye röportaj verdiler.

Heyet Fethiye Ziraat Odası ziyareti ardından, yerli tohumun teşvik edilmesi amacı ile yapılan konferansa katılarak önemli kazanımlar elde edilmiştir.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]