Stajyer öğretmenler yemin etti

Sakarya’da Öğretmenler Günü dolayısıyla AFA’da düzenlenen törenle stajyer öğretmenler yemin etti. Programda ayrıca 2 emekli öğretmene de hizmet şeref belgesi verildi.

AFA Kültür Merkezi Büyük Salon’da Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. AFA Kültür Merkezinde düzenlenen programa Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Nuri Bayar Ortaokulu’nun hazırladığı programda, bu yıl Sakarya’da göreve başlayan stajyer öğretmenlerin yemin töreni de yapıldı. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların yer aldığı programda, Vali Mustafa Büyük tarafından emekliye ayrılan öğretmenler Fahri Özdemir ve Dilek Yavaş’a Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Vali Büyük, programı hazırlayanlara teşekkür etti

Nuri Bayar Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı çeşitli gösterilerin sunulduğu program katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Programın sonunda Sakarya Valisi Mustafa Büyük programı hazırlayanları tek tek kutlayarak teşekkür etti.

Programın sonunda ise AFA Sergi Salonu’nda “Öğretmenim” konulu Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]