SSK Kavşağı Esnafı: Yazıklar Olsun Size!

Anavatan Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahri Şen ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Çelebi, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte destek turlarına devam ediyorlar.
 
Destek turları için şehri karış karış gezen Şen ve Çelebi; "Şehrimizde yaşanan trafik problemine birde kavşak düzenlemeleri sonrasında mağdur olan esnaflarımız eklendi” diyerek mağdur olan altgeçit ve SSK Kavşağı esnaflarını ziyaret etti. Şen ve Çelebi esnaflarla tek tek sohbet ederek bu yeni düzenlemeler sonrası yaşadıkları sıkıntıları bir kez de onların ağzından dinledi. 
Yazıklar Olsun Size 
 
Esnaflar; “Kavşak düzenlemesi ve alt geçit tamamen rant için yapılmış uygulamalardır. Bunlar yapılırken bizlerin fikri hiçbir zaman sorulmamıştır. Hepimiz evimize çoluk çocuğumuza ekmek götürebilmek için çalışıyoruz. İşler zaten durma noktasındaydı, bu uygulamalar sonrası tamamen durdu. Birçok arkadaşımız işyerlerini kapattı, işsizler kervanına katıldı, bu gidişle fazla sürmez bizlerde dükkanlarımızı kapatacağız. Bu AKP hükümeti ve uzantısı yerel yöneticileri bizleri yoksul bırakıp verecekleri üç beş yardım paketine muhtaç hale getirmek istiyor, Yazıklar olsun size ve verdiğimiz oylara!” diyerek isyan ediyorlar.
Size Söz Veriyoruz 
 
Şen ve Çelebi bu duruma dur deme vaktinin geldiğini dile getirerek; “Yerelde belediyeler halkına hizmet etmek için vardırlar. Halkının mutlu olması için projeler üretirler, ama görüyoruz ki toplumumuzun her kesiminden feryatlar yükseliyor, ‘hazır kurulu olan iş düzenimizi bozuyorlar’ deniliyor. Bu da demek oluyor ki belediyelerimiz halkının mutluluğunu, ve rahat yaşamasını düşünmüyor. Birtakım yandaşlarına Nasıl iş verebilirim? Nasıl rant sağlayabilirim? bunun hesaplarını yapıyor. Şimdi söz sırası sizde, gerekli kişilere cevabınızı sandıkta verin. Bolluk bereketin yaşandığı Avanatan’ı ve şaibesiz başkan adaylarını seçin. Size söz veriyoruz bu mağduriyetiniz giderilecektir.” dediler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]