SsangYong'da Test Sürüşü

Distrübütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yaptığı  Güney Kore'de ilk 4X4 araç üretimi yapan Ssangyong marka araçların Sakarya Bölge Bayii olan Adaşen Otomotiv' de SsangYong araç kullanan müşterilere özel "Servis Klinik" günü düzenlendi.

Bölgedeki tüm SsangYong araçlara ücretsiz genel kontrol ve periyodik bakım yapıldı. Müşterilerle yapılan görüşmeler de kullanıcıların her konuda memnun olduğu tespit edildi.

İşletme sahibi Burhan Şen; fiyat avantajı, yakıt avantajı, vergi avantajı ve can güvenliği açısından maksimum fayda sağlayan SsangYong marka araçların bayiliğini yapmaktan zevk aldığını ifade etti.

SsangYong markasının dünya pazarında 50 yıldır prestijinin olduğunu, sadece Türkiye'de yeni bir marka olduğunu, bu yüzden müşterilerinin bu araçlar hakkında gerek sağlamlık gerek yedek parça gerekse ikinci el noktasında en küçük bir endişe duyulmaması gerektiğini söyledi.

Tamamı dizel olup, motor hacimleri 2000 ila 2700 cc. olan SsangYong marka araçlar müşteriler tarafından çok estetik bulunduğu ve yedek parça fiyatlarının da emsallerine göre çok hesaplı olduğu ifade edildi.

SsangYong araçlarının fiyat aralığı 36.500 YTL ile 109.000 YTL olup tamamı Euro 4 standardında.

İşletme sahibi Burhan Şen, SsangYong’u yakından tanımak için tüm halkımızı haftanın 7 günü tanıtım ve test sürüşüne davet etti.

Adaşen Otomotiv SsangYong’dan olan memnuniyet neticesinde Karadeniz Ereğli'de Nisan ayı içerisinde şube açıyor.

SsangYong hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]