Sporun kalbi Hendek'te atıyor

28 Şubat, 1 Mart tarihleri arasında Samsun’da yapılan küçükler, yıldızlar bay ve bayan Okullararası Türkiye Karate Şampiyonası’nda dereceye giren Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. 

Samsun’da yapılan okullararası Türkiye Karate Şampiyonası’nda, Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları yine derece ile döndü. Sporcular ilk olarak antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Püsküllü, sporun kalbinin Hendek’te attığını belirterek “ Sporcularımız iyi dereceler elde ettiler. Onları yetiştiren antrenörlerini ve kendilerini tebrik ediyorum. Hendek sporun merkezi haline geldi. Sporun her dalında büyük başarılara imza atan Hendek, aynı hızla başarılarını kat kat artıracaktır. Bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyor, şampiyonluklar bekliyoruz ‘’diye konuştu.

Başkan Püsküllü, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, şampiyonada birinci olan İremnur Çelik, ikinci Kadir Açıkdeniz ve üçüncülük elde eden İlayda Dane’yi altınla ödüllendirdi. Başkan Püsküllü, Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları ile birlikte ziyarete gelen Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Beyza Duman, Türkiye üçüncüleri Hakan Dinar, Nursena Tokacı, Sudenaz Aslan ve Sefa Onur Er’ i de altınla ödüllendirirken, İsviçre’nin Zürih Şehrinde yapılan 42. Avrupa Karate Şampiyonası’nda Avrupa Üçüncüsü olan Büşra Tosun’u da ödüllendirdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]