SP'li Yıldırım: "Ben Her Zaman İşçilerin Yanında Oldum"

SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım, Hizmet-İş Sendikası Sakarya İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Yıldırım Sendika Başkanı Fahrettin Kütükçü ve sendika üyeleri tarafından karşılandı.

Yıldırım, iş barışının sağlanması, eşit ücret uygulaması, sosyal haklar ve alt kademe çalışanlarının kıdem eşitliğinin sağlanması gibi konularda büyük iyileştirmeler sağlayacaklarını belirtti. Başkan seçilince siyasi ayrımcılık yapmadan, herkese eşit davranacağını sözlerine ekledi. Her zaman işçinin yanında olduğunu ifade eden Yıldırım, "Şehirde işçi işveren barışının sağlanmasında Hizmet iş sendikasının büyük katkıları olmuştur.’’ dedi.

Ben Her Zaman İşçilerin Yanında Oldum

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "
Ben her zaman işçilerin yanında oldum. Sendikalara destek vermeye çalıştım. Adapazarı'nın yeniden kurulmasında işçilerimizin çok büyük emekleri var. Belediye başkanı seçilince altyapısı, üstyapısı, parkları, kültür merkezi, gençlik merkezleri, dezavantajlı gruplara yönelik rehabilitasyon ve eğitim merkezleri ile Adapazarı şehrini çağdaş şehirlerin en ilerisine götüreceğiz." 

Her Adımı Birlikte Atacağız

Siyaset anlayışlarının katılımcı demokrasi ilkesine dayandığını belirten Yıldırım, "STKların kent yönetimine etkin ve aktif katılımını sağlamak çağdaş demokrasilerin ulaştığı düzey açısından mecburi bir gereklilik halini almıştır. Adapazarımızın ihtiyacı olan önemli kararları alırken STKların görüşlerini almaya önem vereceğiz ve atılması gereken her adımı birlikte atacağız. Bunun uygulamalarını inşallah göreve geldiğimizde göreceksiniz" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sendika başkanı ise, seçim sürecinde Yıldırım'a başarılar diledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]