SP'li Eyüp Yıldırım'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Saadet Partisi (SP) Adapazarı Belediye Başkan adayı Eyüp Yıldırım, Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, açıklamasında, "Milletimiz bundan 94 yıl önce, vatan sevgisi konusundaki fedakarlığını ve bağımsızlık konusundaki kararlılığını Çanakkale'de 250 bin şehit vererek ortaya koymuştur. Çanakkale silah gücünün-iman gücü karşısında diz çöktüğü bir şeref sayfasıdır. Sahip oldukları büyük askeri ve teknolojik güçle Çanakkale önlerine gelen emperyalist devletler, milletimizin sahip olduğu inanç karşısında asla unutamayacakları bir ders almışlardır" dedi.

Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çanakkale alınması gereken derslerle doludur. En büyük ders ise, bu vatanın ecdadımızdan bize kalmış bir miras değil, canları pahasına koruyup teslim ettikleri kutsal bir emanet olduğudur. Teferruatlarla, suni ayrışmalarla, kutuplaşmalarla, boş tartışmalarla zaman kaybetmek yerine, yeniden büyük Türkiye'yi kurma kararlılığını ortaya koymalıyız. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 94 yılı vesilesiyle, başta 250 bin şehidimiz olmak üzere bu vatanı bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]