SP'den Kredi Borçları Olanlara Müjdeli Haber!

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ulvi Çavdaroğlu, İşçi Emeklileri Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı, Hüseyin Burucu’yu Saadet Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Murat Kosova ile birlikte makamında ziyaret  etti.

Daha önce seçim kazanan siyasi partilerin ziyaretlerinin sadece seçim öncesi ile sınırlı kalmasından şikayetçi olan Hüseyin Burucu, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ulvi Çavdaroğlu’ nun ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını belirtti.

Bizim Sayemizde Ayaktasınız

Sakarya Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ulvi Çavdaroğlu yaptığı konuşmasında, "İşçi ve emeklilerin, gittikleri her yerde,  refah yol hükümeti, zamanında aldıkları zamlarla ayakta durmaya çalıştıklarını, eğer refah yol hükümetince verilen o tarihi zamlar olmasaydı, şu an yaşadıkları geçim sıkıntısının daha ağır bir yük olarak taşıyacaklarını belirttiklerini görüyoruz" dedi.

Kredi Borçları Son mu Bulacak?

Ulvi Çavdaroğlu, inşallah, Sakarya’da iktidara geldiğimiz de, Emeklilere suyun tonunu 1,00 TL. den vereceklerini de  belirtti. Halkımızın bilinçli olarak kimlik bunalımına sokulduğunu, devletimizin borçlandırıldığı gibi, bireylerin de kredi kartı ve banka kredileriyle  ağır borç altına sokularak, geleceğimizin ipotek altına alındığını belirten Çavdaroğlu, bunun için ilimizde imkanları zorlayarak Kredi Kartı Karzı Hasen Havuz Sistemi oluşturacaklarını ifade etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]