SP'den AKP Hükümetine Veryansın

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ulvi Çavdaroğlu, Sakarya Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak’ı, Saadet Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Murat Kosova ile birlikte makamında ziyaret etti.

Federasyon yönetim kurulunun hazır olduğu ziyarette, dernek üyeleri ve dernek başkanı Recep Kıyak, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ulvi Çavdaroğlu ve Murat Kosova’nın ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını belirtti.

Sakarya Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ulvi Çavdaroğlu, Türkiye’de devlet borçlandırıldığı gibi insanlarında borçlandırıldığını amacın da birey olarak insanların kimlik bunalımına sokulmak olduğunu belirtti. Bu şekilde insanların sosyal ve ekonomik problemlerin dışında bırakılması sağlanmak istendiğini ifade etti.

Türkiye’de 15 yaşından küçük çocukların kuran kursu eğitimi alamadıklarını belirten Çavdaroğlu, bu hükümetin mazlumların ve mağdurların oylarını aldıklarını ama iktidara geldiklerinde ne yapalım reelpolitik diyerek insanımızın umutlarını boşa çıkardıklarını belirtti.

Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Başkanı Recep Kıyak, bu ziyaret anısına Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ulvi Çavdaroğlu ve Saadet Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Murat Kosova'ya Kuran-ı Kerim hediye etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]