SP: "Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Uyumayacağız"

SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım, Kırımlı Türkler Eğitim Kültür Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Aziz Aracı'yı ziyaret etti.

Ziyaretinde, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Adapazarı’nın kader seçimi olacağının altını çizen Yıldırım, "Burada en büyük görev, sorumluluk Adapazarı halkına düşmektedir. Bu noktada halkımızın, parti gözetmeksizin büyük bir sağduyu ve sorumlulukla bizlere destek vereceğinden eminim. Bu düşünceden yola çıkarak tutamayacağımız hiçbir sözü vermeden, verdiğimiz her sözü yerine getirerek inançlı, kararlı ve gerçekçi politikalarla, gücümüzle, halkımızla, örgütümüzle, güvenle geleceğimize yürümemiz gerekiyor. Bu yol engebeli, bu yol dolambaçlı, bu yol sarp bunu çok iyi biliyoruz, ama yılmayacağız, yorulmayacağız, uyumayacağız. Omuz omuza, kol kola çalışarak Adapazarı’nın kalkınması, kentleşmesi ve daha yaşanılır bir kent olması için çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, Adapazarı halkı sağduyu sahibidir, sorumluluk sahibidir" dedi.

İnsana Değer Veren Belediye Yönetimi

Yıldırım, insana değer veren belediye yönetimi için yola koyulduklarını kaydederek, "Bu tarihi dönemeçte bu duygu ve düşüncelerden yola çıkarak güçlü, planlı, üretken ve verimli bir belediye için; dürüst, saydam ve hesap veren bir belediye için; Adapazarı halkına çağdaş bir yaşam oluşturmak için; eğitimli, sağlıklı, huzur içinde yaşayan, iş güç sahibi ve yarına güvenle bakan bir Adapazarı için; yerel hizmetlerin her kademesinde sosyal adalet ve fırsat eşitliği için; gençlere, kadınlara, yaşlılara, engellilere, insana değer veren bir belediye için; demokratik cumhuriyet devrimlerinin tüm kazanımlarını coşkuyla yaşayabilmek için; el ele, omuz omuza çalıştığımız zaman bu seçimi mutlaka kazanacağız."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]