SP, Strateji Belirleme Seminerlerini Sürdürüyor

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı  tarafından ortak akıl oluşturmak, sorunlara ortak çözüm bulmak ve ortak hedefler belirlemek amacıyla 4 hafta sürecek “Adapazarı  Strateji Belirleme ve Arama Seminerleri ” düzenleniyor.

Saadet Partisi Adapazarı İlçe başkanlığında düzenlenen seminere bu hafta, Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı Siyasi İşler Başkanı Murat Kosova,  Adapazarı İlçe Başkanı Eyüp Yıldırım ve Saadet Partisi Adapazarı İlçesi yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
 
Dört hafta sürecek “Adapazarı Strateji Belirleme ve Arama seminerinde” bir ilçe ortak akıl ile; ne olduğu, nereye gittiği, nasıl gitmesi gerektiğini ortaya konularak, katılımcılığın esas alındığı bilimsel bir çalışma yapılıyor. İlçemizin  Kalkınma Stratejisi, Yol Haritasının belirlenmesi ve İlçe Stratejik Planının hazırlanması öncesinde ilçenin sorunları ihtiyaçları ve beklentileri masaya yatırılıyor. Önümüzdeki seçimlere yönelik hedefler belirleniyor.

Raporlar, Genel Merkeze Sunulacak

Yıldırım başkanlığında yapılan araştırma çalışmaları doğrultusunda siyasette yaşanan sıkıntıları, beklentileri ve hedeflerin belirlenmesi yönünde rapor hazırlanıyor.

Yıldırım, 2010-2014 yılları arasında uygulamaya konulacak olan strateji planlarının çalışmalarını her hafta düzenli olarak gerçekleştireceklerini ifade etti ve sözlerini şöyle tamamladı: "Bu stratejilerin hazırlanması sürecinde kendimize 3 ayrı yönde paydaş bulduk. Birinci paydaşımız partimize gönül vererek çalışanlar. İkincisi hizmetlisi olduğumuz halkımız, üçüncüsü ise geleceğin teminatı gençlik. Ortaya çıkan sonuçları rapor halinde genel merkeze sunağız. Bu paydaşlara yönelik  araştırmaları 5 kişilik bir heyetle rapor haline getiriyoruz." dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]