Sözkesen: "Zor bir maç olacak"

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sakaryaspor maçının her iki takım için de zor geçeceğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 2. yarının ilk maçında sahasında Kahramanmaraşspor’u 2-0 mağlup ederek moral bulan Ünyespor, pazar günü deplasmanda ligin son sırasında yer alan Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Salı günü müsabakanın hazırlıklarına başlayan ve çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlı takımda cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan Mutlu’nun Sakaryaspor maçında oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak.

Ünye Şehir Stadı’ndaki antrenmanla Sakaryaspor maçının provasını yapan Ünyespor, Sakarya’dan puan ya da puanlarla dönerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Geçen hafta sonu oynadıkları Kahramanmaraşspor maçında alınan galibiyetle moral bulduklarını ve takımın kendine olan güveninin arttığını belirten Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, “İkinci yarının ilk maçında sahamızda oynadığımız ve yeni transferlerimizin ilk kez seyirci karşısına çıktığı bir müsabaka olması nedeniyle çok önemliydi. Müsabakayı 2-0 net bir skorla kazandığımız için çok mutluyuz. Bu maç artık geride kaldı. Şimdi sırada deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçı var. İkinci yarıya 3 puanla başlayan takımımız, Sakarya’dan da puanlarla dönecek güçte. Ancak bu maç her iki takım açısından da çok önemli. Çünkü rakibimiz için bu maç ligde tamam veya devam diyeceği bir karşılaşma olacak. Bizim ise alt sıralardan kurtulmak için kazanmamız gerekiyor. Gerçekten çok zor bir maç. Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Emin adımlarda ilerleyebilmek için rakip kim olursa olsun biz üzerimize düşeni yapıp en iyi şekilde Sakarya’dan dönmek istiyoruz” dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]