Soytürk: 'Tarihi ve kültürel miraslarımıza sahip çıkacağız'

Taraklı\'ya çıkarma yapan AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, kapatılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptığı dönemde yapımına başlanan ve bazısı tamamlanan yatırımları inceledi. Soytürk\'e  tarihi ve kültürel mirasların günümüze kazandırılması için yaptığı çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı ve meclis üyeleri teşekkür etti. 

TARİHİ KÜLTÜREL 
AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, Taraklı ilçesini ziyaret etti. Taraklı Köy Konağında Belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimi ile bir araya gelen Soytürk, Taraklı\'nın her geçen gün gelişmesinden çok memnun olduklarını söyledi. Tarihin ve kültürün bir parçacı olan Taraklı\'nın son yıllarda atılan adımlar sayesinde hak ettiği yere geldiğini anlatan Soytürk, "Burada Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman ve meclis üyelerimizin emeklerinin ne kadar büyük olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

TARİHİ KONAKLAR 
İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yaparken 30 yılı aşkın bir süredir atıl bir şekilde kaderine terk edilen Hacı Atıf Hanı\'nın restore edilmesi için çalışmalar yaptıklarını anlatan Soytürk, "İmkanlarımızın el verdiği ölçüde buraya bir bütçe ayrılması için gayret gösterdik. Bugün böylesine tarihi ve kültürel bir mirası tekrar kullanıma kazandırdığımız için çok mutluyum" dedi. Soytürk ve beraberindekiler daha sonra restorasyonu devam eden SATSO\'ya ait Fenerli Konak\'taki çalışmaları da inceledi. 

İLÇEDE MİNİ TUR 
Soytürk ve Özkaraman, ilçe de mini bir tur atark yürütülen hizmetler, yatırımlar ve çalışmaları beraber incelediler. Soytürk\'ün Özel İdare Genel Sekreteri olarak hizmet ettiği dönemde adımı atılan ve ödenekleri ayrılan yatırımlarda incelendi. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Taraklı\'da Belediye Başkanı Özkaraman\'la birlikte tamamlanan ve devam eden yatırımları inceleyen Soytürk, vatandaşlarla da sohbet etmeyi unutmadı. 

SOYTÜRK\'E TEŞEKKÜR 
Başkan Özkaraman, belediye meclis üyeleri ve kapanan il genel meclisinin eski üyeleri Soytürk\'ün görev yaptığı dönemde yaptığı hizmetlerin meyvelerini bir bir almaya başladıklarını söyledi. Özkaraman ve Taraklı heyeti Soytürk\'e teşekkür ederek yakından ilgi gösterdi. Soytürk ise her alanda gibi tarihi ve kültürel mirasların korunması, gelecek nesillere aktarılması için çalışacaklarını söyleyerek, "Tarihi ve kültürel miraslarımıza sahip çıkacağız" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]