Soytarı Herkesi Büyüledi

Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun tuluat sanatını sahnelenen oyunlarında kullanan Tiyatro Agora genel sanat yönetmeni Atilla ATASOY ''SOYTARI'' adlı tek kişilik gösterisi ile 2009 yılının meddah profilini yansıttı.

İzleyicinin kimi zaman alkışlarla kestiği oyunda güldürü ağırlıklı hikayesini paylaşan Atasoy başarılı bir performans sergiledi.

İlk Soytarı 

İlk defa böyle bir gösteri girişiminde olduğunu belirten Atasoy, yaptığı açıklamada büyük bir heyecanla gösteriye başladım.İlk olmasını gerginliğinin ilk dakikalarda durgun olmasına sebep verdiğini ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde rahatladığını ve amacına ulaştığını söyledi.
Oyun Öncesi Konser
 
Tiyatro Agora bünyesinde bazı oyunlarda görev alan Grup Müzik Kutusu oyun öncesi verdiği konserle seyirciyi coşturdu. Orkestra şefi Gökhan AL (Bas Gitar) Caner Tokyay(Elektro Gitar), Semih Altunal(Klarnet), Mustafa Özden(Batery)'in müzisyenliğini yaptığı ekibin solisti İbrahim TETİKEL'di.Yaklaşık bir saat müzik ziyafeti veren Grup Müzik Kutusu başarılı performansları ile her çarşamba ve her perşembe
AKM teras'ta çalışmalarını sürdürüyor.
Mart Ayının İlk Oyunu Soytarı
 
Soytarı'nın ikinci tarihi 1 MART 2009 PAZAR.Saat:19.45'te seyircisi ile buluşacak oyunun biletleri için irtibat numarası 0 538 9360230 - 0 554 2965930 numaralı telefonlardan adresinize bilet isteyebilirsiniz.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]