Soyduğu işyeri sahibine bir de çay ısmarlattı!

Erenler İlçesi\'nde yaşanan hırsızlık olayında, sabıkalı gözüpek hırsız, sahte plaka taktığı çalıntı hafif ticari araçla geldiği Toptancılar Çarşısı\'nda bir işyerinin önündeki malzemeleri araca yükledi.

Ardından işyeri sahibiyle karşılıkla çay içen gözüpek hırsız, çaydan sonra diğer malları da çalıp kaçtı. Duyanlara \'pes\' dedirten hırsızlık olayı Toptançılar Çarşısı\'nda meydana geldi. Daha önce karıştığı hırsızlık suçlarından birçok kaydı bulunan 37 yaşındaki Ferdi B., Karasu ilçesinden çaldığı hafif ticari araca, başka bir çalıntı plaka takarak Toptancılar Çarsısı\'na geldi. Burada toptan gıda satışı yapan işyerinin önüne park eden zanlı etrafı kontrol ettikten sonra kapı önünde bulunan spor malzemelerini bagaja yerleştirdi. Zanlı daha sonra olayın farkına varmayan mağaza sahibinin dışıra çıkması üzerine onunla sohbet edip kendisine bir de çay ısmalatırken, sohbet sonrası işyeri sahibinin tekrar dükkanına girmesi üzerine tekrar aracın bagaj kısmını açarak, geriye kalan malzemeleri de yükleyip kaçtı. 

Her şeyi sahte

İlginç hırsızlık olayı işyerinin kamerası tarafından görüntülenirken, hırsızlığın farkına varan işyeri sahibinin polise başvurması üzerine Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kayıtları inceleyerek kısa bir süre sonra Ferdi B.\'yi yakaladı. Üzerinde Şenol K. adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan ve toplam 5 Bin TL değerinde malzemeyi çaldığı anlaşılan zanlının kullandığı hafif ticari aracın da Karasu İlçesi\'nden çalındığı, aracın plakasının da sahte olduğu tespit edildi. Hakkında ayrıca 6 ayrı suçtan araması olduğu belirtilen Ferdi B., emniyetteki işlemlerinin sağlık konrtolünden geçirilerek Adliyeye sevk edildi.
Erenler İlçesi'nde hırsızlık suçlamasıyla sevkedildiği savcılıkça serbest bırakılan 37 yaşındaki Ferdi B., 5 saat sonra bir hafif ticari aracı çaldı. Araç hırsızlığı bir işyerinin güvenlik kamerasıyla görüntülenirken, şuphelinin bu araçla gittiği bir suçuk imalathanesini de soyduğu anlaşıldı.

Hırsızlık suçundan birçok kaydı bulunan Ferdi B. geçen hafta Karasu İlçes'nden çaldığı hafif ticari araca, başka bir çalıntı plaka takarak Toptancılar Çarsısı'na geldi ve burada toptan gıda satış yapan işyerinin önüne park etti. Zanlı kapı önünde bulunan spor malzemelerini kendisine aitmiş gibi bagaja yükledi. Kaçmadan önce işyeri sahibi ile karşılıklı çay da içen Ferdi B. bir gün sonra Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şubesi ekiplerince yakalanıp sevk edildiği savcılıkta serbest bırakıldı.

Ferdi B. serbest kalmasından 5 saat sonra yine hırsızlık yaptı. Adapazarı şehir merkezinde park halinde bulunan hafif ticari aracı gören Ferdi B. üzerinde anahtarı bırakılan aracı çalıp kaçarken, bu hırsızlık olayı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Zanlının bu araçla gittiği bir suçuk imalathanesini de soyduğu tesbit edildi. Polis şimdi bu kişiyi yeniden aramaya başladı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]