Sosyal Yardımlaşma Vakfı toplantısı Budaklar Köyü'nde yapıldı

Sakarya İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti’nin aylık olağan toplantısı Budaklar Köyü’nde yapıldı.

2014 yılının ilk vakıf toplantısına mütevelli heyet üyesi olan Budaklar Köyü Muhtarı Cemalettin Başkanat ev sahipliği yaptı. SYDV Başkanı Vali Mustafa Büyük, mütevelli heyet üyesi Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, muhtarlar, belediye yöneticileri ve daire müdürlerinin katıldığı toplantıda önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, geliri ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara gıda, yakacak, barınma, eğitim gibi yardımlarda bulunduğuna dikkat çekilen toplantıda, vakıf faaliyetlerinin 2014 yılında genişleyerek devam edeceği belirtildi. Vakıf Başkanı Vali Mustafa Büyük ve SYDV Mütevelli Heyet üyeleri toplantının ardından Budaklar Köyü’nü gezdiler. İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yaptırılan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Budaklar Aile Sağlık Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Büyük ve beraberindekiler, bölgede oturan 6 bini aşkın vatandaşa modern ortamda sağlık hizmetinin verildiği Aile Hekimliği Merkezi’nin, bölge halkına hayırlı olmasını dilediler.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı toplantılarını her ay farklı yerlerde yapmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Vali Mustafa Büyük, bu vesileyle köy, mahalle ve beldeleri gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade etti. Sosyal Yardımlaşma Vakfı toplantısına ev sahipliği yapan Budaklar Köyü Muhtarlığı, sabah erken saatlerde yapılan toplantı öncesinde misafirlerine doğal ürünler ve ev yapımı gıdalardan oluşan geleneksel köy kahvaltısı ikramında bulundu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]