Sosyal Medya seminerine yoğun ilgi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi\'nin desteklediği ve Sakarya Sosyal Medya Gençlik Platformu (sosyobyte) tarafından Adapazarı Kültür Merkezi’nde organize edilen ‘Sosyal Medya’ semineri yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin en büyük sosyal medya rehberi olan sosyalmedya.com’un kurucusu Fatih Güner’in konuşmacı olarak katıldığı program Sakarya’da bir ilk olma özelliği taşıyor. TÜMSİAD tarafından desteklenen seminerde, sosyal medyanın bireysel ve kurumsal önemi anlatıldı.
Konuşmacı Fatih Güner seminerde Twitter, Facebook, Linkedin gibi sistemlerin nasıl verimli kullanılacağını anlatırken internetin ve sosyal medyanın insan hayatındaki yerini rakamlarla verdi. Sosyal ağların internet sitesine göre daha etkili bir alan olduğunu kaydeden Güner, “Twitter'da bir kullanıcının ortalama 151 takipçisi var. Facebook'da ise, bu sayı 181’e yükseliyor. 9,2 milyon Twitter kullanıcısının olduğunu düşünürsek Türkiye'de ürün ve firma reklamları için bulunmaz bir alanın soyal medyada yer aldığını görürüz” dedi.

Sosyal medya kullanımı ile gençlere tavsiyelerde bulunan Fatih Güner sosyal medyanın bilgiye dayalı bir sistemle birleştirildiğinde mükemmel bir iletişim aracı olduğunu belirtti.

Programa TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Başkan danışmanı Gökhan Gürler, Başkan Yardımcısı Selahattin Bektaş, TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri ve birçok akademisyen ile öğrenci toplulukları katıldı. Program sonrası TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik Fatih Güner’e katkılarından dolayı hediye verdi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]