Sosyal hizmet müdürleri Erenler'de toplandı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün ev sahipliğinde Erenler Belediyesi Düğün Salonunda İlçe Belediyelerin Sosyal Hizmet sorumlularına yönelik kahvaltılı dayanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürü Nurcan İris, Aile ve Çocuk Şb. Md. Betül Karapınar’ın yanısıra Erenler, Taraklı, Serdivan, Karapürçek, Ferizli, Adapazarı, Söğütlü, Sapanca, Geyve, Arifiye ve Kocaali ilçe belediyelerinin sosyal hizmet müdür ve sorumluları katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bir yıldır devam eden toplantıların 2014 yerel seçimleri sonrasındaki ilk durağı Erenler İlçesi oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından her ay farklı ilçelerde tertip edilen ve bu ay Erenler Belediyesi ev sahipliği ile düzenlenen dayanışma ve bilgilendirme toplantısına İlçe Belediyelerin Sosyal Hizmet Müdürleri ve sorumluları katıldı.

 Yüce: "Sürekli iletişimde olmak önemli"

 İhtiyaç sahibi vatandaşlara en iyi hizmeti verme amacında olduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce; “Düzenlediğimiz bu toplantılar sayesinde arkadaşlarımızın arasındaki iletişim güçlensin kuvvetlensin herkes birbirini daha iyi tanısın istiyoruz. Diğer ilçelere gidiş gelişlerde en azından kendi alanımızla ilgili soru sorup bilgi alacağımız birilerinin olması ve açık bir kapımız olduğunu bilmemiz açısından çok faydalı oluyor. Yılda birkaç kez STK ları, ilçe kaymakamlıkları ve sosyal yardımlaşma müdürlerini de bu toplantılarımıza katıyoruz, arkadaşlarımızın aynı zamanda onlarla da tanışmalarını sağlıyoruz. Başkanımıza bizleri onurlandırdığı ve misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan İftarları organizasyonlarının gündeme getirildiği toplantıda Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmasında; “yaptığınız işin önemi çok fazla. Belediyelerin en önemli birimlerinden birtanesi de sizsiniz. Erenler Belediyesi olarak Sosyal Belediyeciliğe önem verenlerdeniz. Sosyal İşler Müdürlüğümüzün tespit ettiği ihtiyaçlı ailelerimize imkanlarımız ölçüsünde Ramazan erzakları da dahil olmak üzere yardım ve hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]