Sosyal ağ hesabından tehdit edildi

Emniyet genel müdürlüğü\'nden alınan son verilere göre Sakarya\'da 16 ve 17 Ağustos günlerinde yaşanan önemli vakalar şunlardır:

Sosyal ağ hesabından tehdit edildi

Hendek\'te 17.08.2014 günü polis merkezine gelen S.T. isimli şahıs sosyal ağ hesabından profil ismi S.Y. olan bir şahsın sürekli tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, konuyla ilgili olarak şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Telefon kayıpları

17.08.2014 günü saat:10.30 sıralarında Karasu\'da polis merkezine müracaata gelen D.A. isimli şahıs kendisine ait samung S3 marka telefonunu kaybettiğini beyan etmiş, günün nöbetçi C.Savcısı talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

17.08.2014 günü saat:12.30 sıralarında Pamukova Polis Merkezi Amirliğine gelerek müracaatta bulunan C.Ç. isimli şahıs ahşap saplı kırmızı kumaş çantasını kaybettiğini, çantasının içerisinde bir adet çeyrek altın, 75 TL para, cep telefonu ve nüfus cüzdanı olduğunu beyan etmiş olup; olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

16.08.2014 günü saat 12.00 sıralarında Müşteki A.Y. ifadesinde; çarşı merkezinde uzun çarşı ve çark caddesinde biraz dolaştığını, daha sonra samsung Note 3 White marka model telefonunun üzerinde olmadığını fark ettiğini beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.



9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]