Son meclis, helalleşmeyle kapandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda 19 maddelik gündem görüşüldü. İlk 10 madde ittifakla kabul edilirken, diğer maddeler İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Meclis toplantısının ardından gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Osman Aydın, “Birbirinden değerli meclis üyelerimizle milletimizin mutluluğu için çalıştık. Büyükşehir Meclisi’nde iktidar ve muhalefet önemli bir birliktelik sergiledi. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmak değil mi?” ifadelerini kullanırken; MHP Grup Sözcüsü Metin Ökten, “Her Meclis toplantımıza ayrı bir heyecanla geldik. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık” dedi. AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmi Kardeş ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Muhittin Derman’da 5 yıl içerisindeki çalışmaları değerlendirdi. Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ise, “Son meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her zaman partim için çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

5 yıllık görev süresini değerlendiren Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görevli meclis üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediye Meclisimiz, çok aktif bir dönem geçirdi. 25 binlik, 5 binlik ve binlik imar planlarını bu meclis tamamladı. Hamdolsun meclisimizden hiçbir şaibeli karar, hatalı karar çıkmadı. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, biz hakkımızı helal ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]