Söğütlü'ye Spor Okulu

Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Söğütlü’de yaz spor okulu açılıyor. Spor okulunun açılışını Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ile birlikte yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, kursiyer sporculara malzeme dağıttı.

Programa Başkan Duran ile birlikte gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Fuat Bol da katıldı. Söğütlü festival alanında gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, “Yavrularımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek amacıyla Büyükşehir Belediyemizin ilçelerde başlattığı Yaz Spor Okullumuzun açılışına hoş geldiniz. Siz gençlerden Başkanımız Aziz Duran’a büyük bir alkış istiyorum. Bugün spor, yarın asfalt, öbür gün su ve kanalizasyon her zaman yanımızda. Kendisine tüm halkım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya’nın sporcu yetiştiren bir kent olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise, “Yaz okullarında ikinci senemiz. Şirin ilçemiz Söğütlüde bu sene dört branşta spor okullumuzu başlattık. Minik yavrularımız başarı ile spor okullarını tamamlayacaklar. İnşallah gelecekte bizleri onurlandıran ünlü sporcular onların arasından çıkacaklar. Sevgili çocukları kutluyorum ailelerini kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aziz Duran ve Ertuğrul Özcan konuşmaların ardından öğrencilere çanta, forma ve malzeme dağıttı. Söğütlü yaz spor okulunda Voleybol, Karate, Basketbol ve Futbol olmak üzere dört branşta 250 öğrenci yer alacak. Yaz spor okulu 31 Ağustos 2008 tarihinde sona erecek.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]