Söğütlü'de ki yatırımlar hızlandırıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Söğütlü ilçesinde yeni yatırımlarına başladı.

apılacak olan yatırımlar hakkında konuşan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde ilçemizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda Söğütlü için çok önemli bir projeyi tamamlamıştık. Yerleşimler arasında kalan açık kanallar için 600 metrelik betonarme geçiş inşa etmiştik. Hamdolsun bu yönde ilk etabı tamamladık.

Hemşerilerimizin özellikle yaz aylarında yaşadığı koku sorununu çözüme kavuşturduk” diye konuştu.

Projenin ikinci etabında da çalışmaların başlatıldığını belirten Genç, “SASKİ, kanal geçişlerinin ikinci etabı için ihaleyi tamamladı ve Fındıklı grup yolu üzerinde çalışmalara başladı. Yaklaşık 520 metre daha betonarme geçiş inşa edeceğiz. İki etapla toplam 1 kilometrenin üzerinde kutu kanal inşa etmiş olacağız. Bu projemizin de tamamlanmasıyla yerleşimler arasında açık kanal kalmayacak. Çalışmalar kapsamında ayrıca Fındıklı grup yolu üzerindeki Tokmaklı Köprüsü de genişletilecek. Böylece bölge trafiğinin daha güvenli bir şekilde akmasını sağlayacağız. Bu çalışmamızın tamamlanmasıyla da inşallah bu yolu asfaltlayacağız” dedi.

Büyükşehir’in ilçeye İtfaiye Müfrezesi kurduğunu da ifade eden Genç, “Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı’na bağlı Söğütlü İtfaiye Müfrezesi için de gerekli çalışmaları tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde açılışı gerçekleştirilecek. Bu yatırımla itfaiye ekipleri olası olaylara daha kısa sürede müdahale edecek. Tüm bu yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Altyapıdan üst yapıya tüm çalışmalarımızda Büyükşehir Belediyemizin desteğini alıyoruz. İnşallah işbirliğimizi daha da artırarak Söğütlü’de yaşayan vatandaşlarımızı kaliteli hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]