Söğütlü'de bayramlaşma töreni gerçekleşti

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt, Jandarma Komutanı Serhat Arpat, belediye personeli, mahalle muhtarları, Ak parti ilçe teşkilatı, daire amirleri ve halk ile yeni açılan Söğütlü Bahçem Park’ta bayramlaşmak üzere bir araya gelindi.

Söğütlü Bahçem Park ‘ta yapılan buluşmada milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve ilçe protokolü misafirlerle tek tek bayramlaşıp tatlılar eşliğinde muhabbet edip kaynaşma fırsatı buldular.
Söğütlü Bahçem Park’ taki bayramlaşmadan sonra milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile Ak parti ilçe teşkilat binasına geçilerek ilçe yönetimi ve partililerle bayramlaşıldı, ilçeyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Bayramlaşmada konuşma yapan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “yardımlaşma ve bereket içinde ramazan ayı sonrasında heyecanla kavuştuğumuz bayramınızı en içten dileklerimle kutlar tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise dünyadaki müslümanlar üzerindeki zulüm nedeniyle buruk olarak geçirdiğimiz Ramazan Bayramı\'nın tüm islam alemine, vatanımıza, milletimize ve Söğütlümüze birlik beraberlik sağlık ve huzur getirmesini dileriz dediler.


9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]