Söğütlü, seçim öncesi kahvaltı programında buluştu

Söğütlü belediyesinin, Söğütlü Bahçem Parkta gerçekleştirdiği kahvaltı programında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Söğütlü Bahçem parkta gerçekleştirilen programa Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan, parti mensupları, iş adamları, esnaflar ,sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve ilçenin kanaat önderleri katıldı.

Kahvaltı programında konuşma yapan Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ”Türkiye’nin öncesi ile bu günü karşılaştırdığımızda büyümeyi göz ardı etmek mümkün değil, bu bağlamda ülkemizi daha ileriye taşıma adına vatandaşlarımızın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğine inanıyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise Ak parti Teşkilatı olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olan Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirtip seçim sonuçlarının ülkemize hayır getirmesini diledi ve herkesi 10 Ağustos günü sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç: “Bizler Söğütlü ilçesi olarak Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için alınan oyun en fazlasını alarak tarih sayfalarında en iyi şekilde bahsedilmek istiyoruz” dedi ve kahvaltı programında bulunan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]