Söğütlü protokolünden Subor fabrikası ziyareti

Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve meclis üyesi Ahmet Paslı ile Karapürçek ilçesinde bulunan Subor üretim tesislerini ziyaret etti.

Karapürçek ilçe Kaymakamı Yusuf İzci yerine belli bir süre vekaletlik yapan Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve meclis üyesi ile Karapürçek ilçesinin ekonomisine büyük ölçüde yön veren Subor fabrikasını ziyaret etti. Söğütlü protokolünü, şirket yönetim kurulu üyesi aynı zamanda üretim direktörü Seyfettin Kılıç ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten üretim direktörü Seyfettin Kılıç; Kaymakam Önder Bozkurt’a, Başkan Genç’e Karapürçek’te 1997’den bu yana üretim yapan Subor fabrikasını gezdirerek ürettikleri ürenler hakkında bilgi verdi ve çapı 4m olan devasal borunun içinde resim çekildiler.

Kaymakam Önder Bozkurt Üretim Direktörü Kılıç’a ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Genç ise 17 senedir Karapürçek ve ülkemiz ekonomisine büyük katkıları olan Subor fabrikası yöneticilerine başarılarının devamını diledi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]