Söğütlü Ak Parti Teşkilatında basın toplantısı yapıldı

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Adem Fidan, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başkan, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Söğütlü kadın kolları koordinatörleri ile Ak Parti ilçe Teşkilat binasında basın toplantısı için bir araya gelindi.

Basın toplantısında konuşma yapan Başkan Genç, 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletimiz, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Bu seçim de halkın Cumhurbaşkanını kendisi seçmesi sadece Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihinde bir ilk olmayacak bu güne kadar kurulmuş olan Türk Devletleri tarihinde de bir ilk olacak. Bizler bu tarihi ana tanıklık etmiş olacağız. İleride tarih sayfaları bu önemli olaydan bahsettiğinde bizler bunun mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız. Bu seçimle birlikte devletimiz hantal devlet olmaktan çıkıp manevra kabiliyeti yüksek bir devlet haline dönüşecektir. Bizler Söğütlü ilçesi olarak başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için alınan oyun en fazlasını alarak bu tarih sayfalarında en iyi şekilde bahsedilmek istiyoruz. İnşallah 10 Ağustostan sonra Atatürk’ün bize göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılı olan 2023 ‘e kadar ulaşmış olacağız. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberlikle büyümekte, gelişmekte olan ülkemizin istikrarının sürmesi için 10 Ağustosta milletin adamı olan Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz, dedi.

İlçe Başkanı Adem Fidan ise seçim çalışmalarında gerek Söğütlü halkından gerek kadın kollarımızın vatandaşlardan getirdiği taleplerle belediye başkanımızla birlikte ilgilendiklerini ve oy kullanmak isteyip gidemeyen tüm vatandaşımıza ulaşım konusunda yardımcı olacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Söğütlü halkının ,Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yüzümüzü ak çıkaracağına inandığını belirten Fidan, basın toplantısına katılan herkese teşekkürlerini iletti. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]