Söğütlü Ak Kadınları birlik beraberlik içindeler

Söğütlü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başkan’ın ev sahipliğinde, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Fidan, kadın kolları ilçe yönetimi ve mahalle temsilcilerinin katılımıyla kahvaltı programında bir araya gelindi.

Ak Parti kadın kolları mahalle temsilcileri toplantısında konuşmalarını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mahalle temsilcilerinden mahallelerindeki sıkıntıları, ihtiyaç sahibi insanları belediyeye bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya davet etti. “Mahalle temsilcileri problemleri bize aktaracak ki bizlerde çözüm oluşturalım. Sizlerin yardımlarıyla el birliği ile ilçemizi sorunsuz ilçe yapacağız, hizmetinizde olduğumuzu unutmayınız “ dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise konuşmalarında, “sizler mahalle temsilcileri olarak mahallelerde bizlerin eli, kulağı olmalısınız. Bu yüzden mahallerinizdeki problemleri kapı arkalarında konuşmak yerine bizzat bizlere gelip söylemelisiniz” dedi ve toplantıya yoğun katılım sağladıkları için tüm bayanlara teşekkürlerini iletti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]