Soğuk kış gecelerinde sokakta kalanlar için çalışma başlatıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sıcaklıkların hızla düştüğü kış günlerinde kimsesiz ve sokakta kalan vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu soğuk günlerde sokakta yaşayan, kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşma noktasında değerli hemşehrilerimiz, Büyükşehir Belediyesi 44 44 054, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 numaralı telefonları arayarak bizlere ulaşabilirler” dedi.

"Anlaşmalı iş yerlerinde misafir ediyor, tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı sıcaklıkların hızla düştüğü kış aylarında kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Bu vatandaşlara yönelik her türlü ihtiyacın karşılandığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Vatandaşlarımızı kış aylarında da mağdur olmaması yönünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu soğuk günlerde sokakta kalan ve kimsesiz vatandaşlarımızı anlaşmalı iş yerlerinde misafir ediyor, tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

"7 gün 24 saat nöbetteyiz"

Duyarlı vatandaşlardan gelecek haberleşme desteğinin önemini de belirten Yüce, “Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bu soğuk günlerde sokakta yaşayan, kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşma noktasında değerli hemşehrilerimiz, Büyükşehir Belediyesi 44 44 054, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 numaralı telefonları arayarak bizlere ulaşabilirler. Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için 7 gün 24 saat nöbetteyiz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]