Soğucak Yaylası'nda off-road yarışları düzenlencek

Sapanca Off-Road Kulübünün (SOFFDER)  Soğucak Yaylası’nda düzenleyeceği “Sapanca Kamp ve Off Road Oyunları -2”  için geri sayım başladı. Oyunlar 01-02 Haziran 2013 tarihlerinde Sapanca Soğucak yaylasında özel olarak hazırlanmış parkurda yapılacak.

Geçen yıl Sapanca Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan 700 metrelik parkurda 4 tip yarış yapıldı. Oyunlarda S1, S2, bayanlar kategorisi ve genel klasmanlarda ikili kalkış şeklinde araçlar yarıştı. Katılımın çok yüksek olduğu yarışlarda izlemeye gelen Off-Road severler 300\'e yakın araçla geldi. 37 jeep’in katıldığı yarışma sonunda birinciliği Sapanca’dan katılan Hüseyin Memioğlu kazanmıştı.

Sapanca Off-Road Kulübü (SOFFDER) Dernek Başkanı Tolga Çömlekçioğlu Geçen sene yaptığımız off-road yarışları büyük ses getirdi, artık diğer illerden bize yarış olacağı zaman biz hazırız haber vermeniz yeterli diye bilgi veriyorlar. Sapanca’da bir ilki gerçekleştirdik, 300 araçtan fazla bir katılımla bir etkinlik düzenledik. Bu yarışmada da Sapanca Belediyesi’nin ve belediye başkanımızın katkılarının büyük olacağını bekliyorum, derneğim adına başkanımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]