Sofuoğlu, Kırık Ayağına Rağmen Portekiz'e Gitti

Antreman sırasında ayak bileğini kırarak sezona şanssız bir şekilde başlayan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ayağı alçıda olmasına rağmen test yarışları için Portekiz'e gitti.

Memleketi Sakarya'da 3 Ocak'ta arazide motosikletiyle kondisyon idmanı yaparken sol ayak bileğini kıran Sofuoğlu, Portekiz'de gerçekleştirilecek olan test yarışları için bugün bu ülkeye gitti. Türk doktorunun ayağındaki alçının 6 hafta kalması gerektiğini söylemesine rağmen Sofuoğlu, ayağını daha ince bir alçıya aldırdıktan sonra bu sabah saat 10:00'da Türk Hava Yolları uçağıyla Portekiz'e gitti. Atatürk Havalimanı'nda annesi Nuray Sofuoğlu, tarafından yolcu edilen sporcuya yolculuğu sırasında yeğeni eşilik etti.

Anne Nuray Sofuoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, doktorların olumsuz görüş bildirmesine rağmen Kenan'ın test yarışlarına katılmakta ısrarlı olduğunu söyledi.

Kenan'ın Portekiz'de takım doktoru tarafından sağlık kontrolünden geçirileceğini ifade eden anne Sofuoğlu, son sözü takım doktorunun söyleyeceğini kaydetti. Oğlunun test yarışlarına katılmakta ısrar etmesinin kendisini üzdüğünü belirten Sofuoğlu, "Oğluma ayağın iyileşmedi test yarışlarına katılma dedim. Ancak kendisi çok ısrarlı. Çok merak ediyorum ve üzülüyorum." dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]