Sivil Toplum Örgütleri Hendekteydi

Sakarya'da bulunan sivil toplum örgütleri iftarda Hendek Bayraktepe'de buluştu. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin davetlisi olarak Hendek Bayraktepe'de iftarda bir araya gelen sivil toplum örgütleri Bayraktepe'ye hayran kaldılar.

Odalar, sendikalar ve dernekler

İftar davetine SESOB Başkanı Hasan Alişan, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Fahrettin Kütükçü, Şeker-İş Başkanı Oğuz Kalay, Çelik-İş Başkanı Rıfat Kurt, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Hendek Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, çok sayıda oda başkanı, sendika başkanı ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

"Hep beraber başardık"

Açık havada gerçekleşen iftar töreninde davetlilere geldikleri için teşekkür eden Başkan İnci, "İlçemiz hızla gelişmesinde ve Türkiye´de ön plana çıkmasında sivil toplum örgütleriyle birlikte yaptığımız çalışmaların önemi büyüktür. Bir yerde bir başarı varsa bu kolektif çalışmanın ürünüdür. İnşallah ilçemiz elbirliğiyle yaptığımız çalışmalarla çok daha ileriye gidecektir." diye konuştu. Misafirler daha sonra Bayraktepe´yi ve sergi salonunu gezdiler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]