Sitesini 10.000 Kişi Ziyaret Etmiş

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Seçim 2009 adlı internet sitesinde yer alan CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu'nun sayfasını yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

İHA, 29 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde belediye başkan adaylarına sanal ortamda kendilerini tanıtma imkanı sunmak için Seçim 2009 adlı internet sayfası kurdu.

Belediye başkan adaylarının fotoğrafı, özgeçmişi ve haberlerinin yer aldığı sitede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de sayfası bulunuyor.

Seçim 2009 sitesinde ilk sayfası açılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cem Hatunoğlu'nu şu ana kadar yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hatunoğlu, kendisine sorulan sorulara da cevap veriyor. İHA'nın Seçim 2009 internet sitesini çok beğendiğini ifade eden Hatunoğlu, vatandaşların ilgisinden de çok memnun olduğunu söyledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]