Sırbistan'da Türkiye'yi temsil edecekler

8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, Türkiye’den katılacak olan üç takımdan ikisi Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları olacak.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Edirne’de yapılan, Ümit Genç Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası’ndan bayanlarda takım halinde ikincilik ve üçüncülük kupaları ile döndü.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, 25 - 26 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor salonunda yapılan ve 28 kulübün katıldığı Türkiye Kulüplerarası Ümit-Genç Karate Takım Şampiyonası’ndan derece ile döndü. Hendekli karateciler, bayanlarda takım halinde ikincilik ve üçüncülük dereceleri alarak, 8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, katılmaya hak kazandılar.

Nurcan Çiçek, Tuçenur Büyüktazim, Emine Göçlü, Dilara Birinci, Beyza Ünlüsoy, Kübranur Büyüktazim, Aydan Başkurt ve Aslıhan Aygüneş 8 - 10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası müsabakalarında Hendek’i temsil edecek.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularını yalnız bırakmayıp katıldığı şampiyonada hedeflediği dereceyi aldıklarını belirterek, “Sporcularımız Hendek’imizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bayanlarda iki ve üçüncülük dereceleri aldık ve 8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, katılmaya hak kazandık. İnşallah hedef şampiyonluk” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]