Sinemaseverler için üç yeni film vizyonda!

Hafta sonunu sinema için plan yapanlara müjde! Bu hafta Sakarya\'da üç yeni film gösterime girdi.

7 Kasım\'da vizyona giren "Olur Olur" filmi komedi alanında izleyenlerinin beğenisine sunuluyor. Kerem Çakıroğlu\'nun yönetmenliğini yaptığı 2014 Türk yapımı filmde Ayten Uncuoğlu, Alper Kul, Mehmet Özgür, Aylin Kontente, Ayça Varlıer rol alıyor. Filmin özeti şu şekilde: Kendi halinde bir eczacı kalfası olan Ali (Alper Kul) bir gün çocukluk aşkı Ayça\'yı karşısında bulur. Onu etkileyebilmek için kendi bildikleri yetmeyince, şans eseri kazandığı yaşam koçluğu hizmetinin de yardımıyla kolları sıvar. Ali, yaşam koçu ve asistanıyla birlikte, kendini birbirinden komik olayların göbeğinde bulur.

7 Kasım\'da vizyona giren diğer bir film olan "Yıldızlararası" filmi bilim kurgu alanında izleyenlerin beğenisine sunuluyor. Christopher Nolan\'ın yönetmenliğini yaptığı 2014 ABD ve İngiltere yapımı filmde Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Elyes Gabel, Wes Bentley alıyor. 169 dakika süren filmin özeti şu şekilde: Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.

7 Kasım\'da vizyona giren diğer bir film olan "Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu" filmi animasyon ve macera alanlarında izleyenlerin beğenisine sunuluyor. Serkan Zelzel\'in yönetmenliğini yaptığı 2014 Türk yapımı filmde Haluk Bilginer, Ahmet Kural, Cengiz Küçükayvaz, Murat Cemcir, Engin Alkan seslendirmede bulunuyor. Filmin özeti şu şekilde: Film, 1600\'lü yıllarda yaşamış, tarihimizin en önemli figürlerinden biri olan ve yaşadığı süre boyunca edindiği gözlemleri Seyahatnâme ismini verdiği önemli kaynakta bir araya getiren Evliya Çelebi\'yi konu ediniyor. Evliya Çelebi\'nin Ab-ı Hayat peşinde geçirdiği günlere tanık oluyoruz.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]