Sinemaseverler için iki yeni film vizyonda

Hafta sonu sinema için plan yapanlara müjde! Bu hafta Sakarya\'da iki yeni film gösterime girdi.

26 Eylül\'de vizyona giren "Siccin" filmi korku alanında izleyenlerinin beğenisine sunuluyor. Alper Mestçi\'nin yönetmenliğini yaptığı 2014 Türk yapımı filmde Pınar Çağlar Gençtürk, Merve Ateş, Toygun Ateş, Şeyda Terzioğlu, Koray Şahinbaşrol alıyor. Filmin özeti şu şekilde: Kelime anlamı olarak kafirlerin günahlarının kaydedildiği defter anlamını taşıyan Siccin filminde, Öznur\'un çocukluktan beri sevdiği teyzesinin oğlu Kudret ile birlikte olabilmek için Kudret\'in eşi Nisa\'ya büyü yaptırması ve cinin Nisa\'yı ele geçirmesi konu ediliyor. Bu cinin musallat ettiği lanet nedeniyle 5 yatsı içinde Nisa ve onun kanından olan herkes ölecektir.
İslami korku filmlerinin Türkiye\'deki önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Alper Mestçi\'nin 2014 yapımı filmi Siccin (Amel Defteri) 26 Eylül 2014\'te gösterime girdi.

26 Eylül\'de vizyona giren "Adalet" filmi aksiyon, dram ve gerilim alanlarında izleyenlerinin beğenisine sunuluyor. Antoine Fuqua\'nın yönetmenliğini yaptığı 2014 ABD yapımı filmde Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Haley Bennett, Bill Pullman, Marton Csokas alıyor. 131 dakika süren filmin özeti şu şekilde: Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston\'da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]