Sinemaseverler için iki yeni film vizyonda!

Hafta sonunu sinema için plan yapanlara müjde! Bu hafta Sakarya\'da iki yeni film gösterime girdi.

22 Ağustos\'ta vizyona giren "Fırtınanın İçinde" filmi aksiyon ve gerilim alanlarında izleyenlerinin beğenisine sunuluyor. Steven Quale\'nin yönetmenliğini yaptığı 2014 ABD yapımı filmde Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Richard Armitage, Kaitlan Welton rol alıyor. 89 dakika süren filmin özeti şu şekilde: Silverton kasabasında aniden başlayan kasırgalarla birlikte, bütün kasaba yıkılır. Ancak en kötüsü henüz daha gelmemiştir. Bir çok insan sığınaklara saklanmış, diğerleride kasırgadan kaçmıştır. Bir grup profesyonel kasırga takipçisi gerçek zamanlı anları çekmeye çalışırken, biryandan da diğer insanları kurtarmaya çalışacaktır. Ama henüz doğa ana gerçek yüzünü göstermemiştir.

22 Ağustos\'ta vizyona giren diğer bir film olan "Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın" filmi aksiyon, gerilim ve suç alanlarında izleyenlerin beğenisine sunuluyor. Robert Rodriguez ve Frank Miller\'ın yönetmenliğini yaptığı 2014 ABD yapımı filmde Bruce Willis, Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Mickey Rourke rol alıyor. 102 dakika süren filmin özeti şu şekilde: Şehrin en patlamaya hazır sakinleri, daha küçük düşürülmüş kimi sakinleri ile karşılaşıyor. Serinin 2. filmi, genel itibariyle Dwight karakterinin hayatı üzerine yoğunlaşıyor. Dwight (Josh Brolin) hayatta sevdiği tek kadın olan tehlikeli Ava (Eva Green) tarafından tuzağa düşürülmüştür. Ancak intikamını alabilmek için Lord\'un zengin kocası (Marton Csokas) ile amansız bir mücadeleye girmek zorundadır, bu sırada hiçbiri Ava\'nın gerçek niyetlerinden haberdar değildir. Öte yandan şehre yeni gelmiş bir kumarbaz olan Johnny (Joseph Gordon-Levitt) şehrin en güçlü insanı olan senatörle ters düşünce imkansız bir görevi başarmaya, yani senatörü alt etmeye yemin etmiştir.
Film, 4 kısa öyküden esinlenen 4 bölümden oluşuyor. Bu öykülerden 2 tanesi orijinal hikayede yer alırken, diğer ikisi de film için yazıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]