Sinan Likos, Yürütme Kurulunu açıkladı

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, yürütme Kurulunu açıklayarak başkan yardımcılarını belirledi.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, haftalık olağan İlçe gençlik toplantısında toplantısında yürütme kurulunu açıklayarak başkan yardımcılarını belirledi. İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları aynı zaman Birim başkanı olan yürütme kurulunda yer alan isimler;

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Harun Doğrusever, Teşkilat Başkanı Seyit Dursun, Seçim İşler Başkanı Belgin Ata, Tanıtım Medya ve Medya Başkanı Abdüssamed Çelik, Dış ilişkiler Başkanı Rukiye Duran, Sosyal İşler Başkanı Emin Engin, Üniversiteler Başkanı M.Emin Helvacı, Halkla İlişkiler Başkanı Yalçın Sarı, Yerel Yönetimler Başkanı Behlül Tekeoğlu, Ekonomi ve Mali İşler Oğuzhan Kartal, Arge Başkanı Şafak Selim Özbek ve Genel Sekreter Elif Birce Siper olarak belirlendi.

Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, Yürütme kurulunun hayırlı olmasını dileyerek iunları söyledi. Likos “Allah’ın izniyle önce yönetimimizi oluşturduk ardından yürütme kurulumuzu oluşturduk. Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak partimize ve davamıza hizmet etmek için tüm yönetim olarak heyecan içerisindeyiz. Seçimlerden en iyi sonucu olmak için AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları olarak Ana kademimize ve Kadın kollarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak ilçemiz için en iyi sonucu alacağız” şeklinde konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]