Sigorta Haftası Sapanca MYO'da kutlandı

Sigorta Haftası, SAÜ Sapanca Meslek Yüksek Okulu ve Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği (SASADER) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Sigorta Sektörü ve İhtiyaç Duyulan Nitelikli İşgücü” konulu seminer ve çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Sigorta bilincinin arttırılmasına yönelik çeşitli çalışmaların yapıldığı bu haftayı karşılamak ve kutlamak üzere, SAÜ Sapanca Meslek Yüksek Okulu ve SASADER’in düzenlediği etkinliğe, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer de katılarak destek verdi. Yılmazer, yaptığı konuşmada Sapanca Belediyesi ve Sapanca halkının şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerin yanında olacağını, eğitim ve öğretim süreçlerinde şartsız ve koşulsuz destek vereceklerini belirterek, hem öğrencilerin hem de sigorta acentelerinin sigorta haftasını kutladı, Sapanca ilçesinde bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

SASADER Başkanı Çetin Erdil, Sigorta Haftası kutlamaları çerçevesinde Sapanca MYO Bankacılık ve Sigortacılık Programı ile ortaklaşa tertip ettikleri bu seminerin, sivil toplum kuruluşları ve üniversite işbirliği anlamında güzel bir örnek oluşturduğunu söyledi. Seminere konuşmacı olarak katılan ve öğrencilerle deneyimlerini paylaşan AK Sigorta A.Ş. Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Ermurat, sigorta sektörünün genel yapısından bahsederek, sigorta şirketlerinin kendisini iyi yetiştirmiş mezunlara her zaman ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Seminer sonunda, katılımcılara desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi, eğitime katılan öğrencilere de Katılım Belgesi verildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]