Sigara Bırakma Merkezi

Sakarya Mora Terapi, sigara, alkol ve fazla kilolarından kurtulmak isteyen vatandaşlara uyguladığı tedavi yöntemleriyle, kişilerin bu sıkıntılarından kurtulmalarında bir öncü oluyor.


Mora Terapi ile Sigaradan, Alkolden, Fazla Kilolardan Kurtulanların Sayısı Artıyor


Gün geçtikçe sağlıklı yaşamı artan şekilde tehdit eden sigara bağımlılığı, alkol bağımlılığı ve yanlış beslenme kişinin yaşam kalitesini ve süresini kısaltan pek çok hastalığa yol açıyor.
Özellikle bağımlılıkların neden olduğu hastalıklar bireylerin yaşamlarını ciddi anlamda etkileyip geç kalınmış  bir tedaviye sürüklüyor.
Aynı şekilde ekonomik ve psikolojik sorunların çözümünde başarılı olamayan, zayıf kalan bireyler kendi çaresizliklerini  bağımlılıklara teslim ediyor ve bağımlılığı adeta sıkıntılarını unutma yöntemi olarak görüyor. Bu nedenle bağımlılık birey ve toplum sağlığını etkileyen  başlıca neden olarak karşımıza çıkıyor.
Ülkemizde son birkaç yıldır binlerce kişi hızlı ve pratik beslenme yollarını tercih ederek bir çok zehirli ve kimyasal maddeyi vücuduna almakla birlikte obeziteye davetiye çıkarıyor.
Tüm bu sağlık problemlerinin  çözümünde kullanılan  klasik tıbbi tedavi yöntemlerinin yetersiz kalması başarılı alternatif tıbbi tedavi uygulamalarına olan talebi gün geçtikçe arttırmaktadır.
Son yıllarda alternatif tıpta bir devrim niteliği taşıyan adından en fazla bahsettiren tedavi yöntemi Mora Terapi; Sağlık sektöründe  Bağımlılıklar üzerinde etkinliği ispatlanmış bilimsel bir tedavi yöntemidir.
Almanya’da 35 yıl önce başlayan Avrupa ve ABD dahil tüm dünyada uygulanan bu tedavi yöntemi Türkiyede ise 5 yıldır 55 Merkezde kullanılmakta ve her geçen gün sigaradan ve alkolden kurtulanların sayısı artmaktadır. Mora Terapi ile sigaradan ve alkolden kurtulanların sayısı 100.000 e yaklaşmaktadır.
Sakarya Mora Terapi, Sağlık Bakanlığı onaylı Mora Superplus Biorezonans tıbbi tedavi cihazıyla yapılır, ve yaklaşık bir saat tedavi süresince bağımlılığa neden olan maddelerin (nikotin, alkol, madde) elektromanyetik frekanslarını (maddelerin foton yayılımları) silerek  vücudu toksik maddelerden arındırır. Bu tedavide ilaç kullanılmaz veya vücuda herhangi bir enjeksiyon  sıvı girişi yapılmaz. Acısız, yan etkisiz bir yöntemdir. Yabancı maddelerden arınan birey;  bu evreyi stres yaşamadan, zorlanmadan ve  kilo almadan daha rahat bir şekilde geçirir.
Bu tedavi fiziksel bağımlılık üzerinde etkili olmakta ve bağımlılık yapan maddeye ihtiyacı belirgin olarak azaltmaktadır. Bireyin psikolojik bağımlılığı da psikoterapilerle  desteklenerek kişinin sigaraya karşı koyma direnci arttırılır ve zorlanmadan sigara bağımlılığından kurtulması sağlanır. Hem fiziksel hem de psikolojik bağımlılığı ortadan kaldıran Mora Terapi,  nikotin yoksunluk sıkıntılarını gidermesiyle, kişide sinirlilik hali yaratmayan, yan etkisi olmayan dünyadaki ilk  ve tek  tedavi yöntemidir.



Sigara-Alkol Bağımlılığında Günümüzdeki En Etkili Destek Programı Mora Terapi

Türkiye’de son yıllarda bağımlılıklar konusunda kamuoyunda adını çok sık duyduğumuz “en etkili ve yan etkisiz” olduğu konuşulan Mora Terapi tedavi yöntemi; Bağımlılığı yüksek olan ya da sigarayı asla bırakamayacağından korkan kişiler için büyük bir umut kapısı olmuştur. Kalp pili taşıyanlar ve hamileler dışında herkese uygulanan bu tedavi yöntemi ağır fiziksel bağımlılığı olan  sigara ve alkolü bırakmak isteyenler için en büyük destek programıdır. Ayrıca Çapa Tıp Fakültesi’nde Aile Hekimi Dr. Ersal Işık’ın 1562 bağımlı kişi üzerinde yaptığı bilimsel çalışmada % 96 başarı oranı saptanması bu tedavinin ne denli etkili olduğunu bilimsel alanda ispatlamıştır.

Alternatif tıpta bir devrim niteliği taşıyan bu tedavi MORA-Terapi cihazı yardımıyla yapılan biorezonans tedavilerinin genel adıdır. Biorezonans tedavilerinde maddelerin kimyasal özellikleri değil, fiziksel özellikleri (elektromanyetik özellikleri) kullanılır. Yani vücuttaki değişim, maddeye özgü çok ince elektromanyetik frekanslar (titreşimler) yardımıyla sağlanır. Bağımlılık durumunda yapılan işlem, bağımlılık yapmış olan maddenin (içilen sigara-alkol) cihazın içine konulması ve bu maddeden alınan elektromanyetik titreşimlerin vücuttan silinmeye çalışılmasıdır. Yani cihazın içine konulan her ne ise onun üzerinden yapılan bir frekans silme işlemi söz konusudur.
Kişiye özel olarak uygulanan biorezonans  tedavi yönteminde ilaç kullanılmaz ve vücuda herhangi bir enjeksiyon veya sıvı girişi yapılmaz. Kişi Mora terapi cihazının bulunduğu özel odaya alınarak rahat bir koltuğa oturtulur ve vücudundaki akupunktur noktalarına bağlanan  elektrotlar vasıtasıyla kişinin bağımlılığına neden olan maddelerin yaydığı elektromanyetik kirliliği silinerek vücudun yeni, temiz bir enerjetik duruma dönüşmesi sağlanır. Hiç bir yan etkisi yoktur. Vücut bireyin bağımlılığına neden olan nikotin ve alkolü harekete geçirdiği için bu maddeler terleme yoluyla atılmaya başlar ve bireyin öncesinde yaşadığı  aşırı istek ve düşkünlük hali ortadan kalkar. Hatta bazen sigaranın tadının hatırlanmamasına ve sigara içme fikrinin tam olarak anlamsızlaşmasına kadar varır. Tedavi bazı kişilerde sigara dumanına karşı tiksinti ve rahatsız olma hali başlattığı gibi kimilerinde  ise sigara dumanı rahatsız edici olmaz. Bireyin kendi iradesiyle bırakmaya çalıştığı durumlarda (nikotin-alkol) yoksunluk sendromunun neden olduğu stres, gerginlik ve sinirlilik hali yaşanmaz. Adapazarı Mora Terapi bireyin alkol ve nikotin krizleri yaşamadan bu evreyi daha rahat ve sakin bir şekilde atlatmasını sağlayarak onda sigaraya-alkole karşı bir direnç ve karşı koyma gücü yaratır.
Sağlık bakanlığı onaylı tıbbi biorezonans tedavi yöntemi olan Mora Terapi, bağımlılığın yanı sıra alerji tedavileri ve kilo verme başta olmak üzere bir çok farklı hastalıklarda uygulanır. Fiziksel bağımlılıklar üzerinde etkili olan  biorezonans  tedavi, Mora renk terapileri ve Bach Çiçekleri  destek programıyla da bireylerin psikolojik durumları üzerinde olumlu etkiler yaratarak psikolojik sorunları tedavi eder.

Sakarya Mora Terapi Yetkili Merkezi olarak , Donatım’da ( Kentpark Tramvay Durağı Karşısı )1350 m2\'lik hizmet  binamızda  her türlü bağımlılığa ve rahatsızlığa yönelik tedavi ve destek terapiler ile tüm halkımıza hizmet vermekteyiz.  Tedavilerimiz uzman psikolog kontrolünde, seanslar şeklinde kişiye özel tedavi ve destek programlarıyla uygulanmaktadır. Bilgi alma-ön görüşme ve randevu için destek hattımızdan bize her zaman ulaşabilirsiniz. 0 264 278 87 87.

Anahtar kelimeler; sakarya sigara bırakma merkezi

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]