Şiddetli yağış Karasu-Kaynarca yolunu trafiğe kapattı

Sakarya Kaynarca ve karasu İlçelerini birbirine bağlayan karayolu aşırı yağmurlardan dolayı kapandı.

Kaynarca Büyükyanık Köyü\'nde bulunan İlkokul ve Ortaokul sular altında kalınca okullar tatil edildi. Aşırı yağmurlardan dolayı binlerce ekili arazi de sular altında kaldı. Aşırı yağmurdan dolaylı derelerin taşması sonucunda Kaynarca Büyükyanık Köyü sular altında kaldı.

Karasu ve Kaynarca ilçelerini birbirine bağlayan karayolu trafiğe kapatıldı. Büyükyanık Köyü Muhtarı Şaban Çimen: "Köyümüzde geceden beri aşırı yağmur yağması sonucunda dereler taştı ve köyümüz sular altında kaldı. Karasu ve Kaynarca ilçelerini birbirine bağlayan ve köyümüzün içinden geçen karayoluda geceden beri trafiğe kapalı. Gelen araçlar geçemiyor ve geri dönüyorlar. Köyümüzde bulunan okullarımızda sular altında kalınca tatil edildi. Binlerce dönüm ekili arazilerde sular altında kaldı. Halen yağmur devam ediyor ve yollarımızda ilceler arası kapalıdır" dedi.

Okula gitmeyen öğrenciler ise: "Okulumuz sular altında kaldı ve okulumuz tatil edildi ondan dolayıda okula gidemedik" dedi.  Aşırı yağmur dolayısıyla kapalı olan karayolunda, suların çekilmesi bekleniyor.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]