Sıcak Çarpınca Tam Çarpıyor!

Sakarya'da, sıcakta bunalınca girdiği otomobilin motor kısmında sıkışan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kedi, uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda park halindeki 54 YF 981 plakalı Ford Connect marka aracına yaklaşan sigorta acentesi Ali Esen, bir kedi sesi duydu. Esen'in kaputu açmasıyla kedi aracın ön teker ile amortisör arasındaki bölüme girdi.

Sıkışan kediyi kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu. Çevrede bulunanların bir kısmı kediyi kurtarmak için aracın altına girerken bazıları olayları izlemekle yetindi. Yapılan tüm uğraşlara rağmen kedi kurtarılamayınca itfaiyeden yardım istendi.

İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, aracın ön tekerini ardından jantı sökerek kediyi çıkardı. Bulvara bırakılan kedi miyavlayarak gözden kayboldu. Aracın sahibi Ali Esen, daha önce de aracına kedi girdiğini ifade ederek, "Sıcaktan bunalan kediler genelde araçların içine giriyor. Daha önce de bir kedi girmişti. Hayvana zarar vermeden kediyi kurtarmak için itfaiyeden yardım istedim. İtfaiye geldi kediyi kurtardı." diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]