SGM'de duygu dolu anlar

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Öğrencileri Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. 7-14 yaşlarındaki miniklerin rol aldığı peygamber efendimizin hayatını anlatan müzikli tiyatro oyunu katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı, SGM konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Büyükşehir Bürokratları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifinin yıl dönümü sebebiyle Sosyal Gelişim Merkezi öğrencilerimizle kutlu doğum programı hazırladık. Sosyal Gelişim Merkezimiz her geçen gün hizmetlerini daha da artırıyor. Hafta boyunca devam eden eğitimlerimize yaklaşık 5 bin öğrenci katılıyor. Bunun yanında kadınlar ve engelliler için çeşitli eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Toplumun her kesimine en güzel hizmeti sunma isteği ve gayreti ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
 
Sosyal Gelişim Merkezi Enderun Mektebi öğrencilerinin hazırladığı müzikli tiyatro oyunuyla Peygamber Efendimizin hayatından örnekler sunuldu. 7 - 14 yaşlarındaki öğrencilerin sahne performansı katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlikle rol alan tüm minikleri tebrik eden Toçoğlu, ardından Hasan Aycın’ın eserlerinden oluşan Kırk Hadis Kırk Çizgi sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]