SGM inşaatı hızla yükseliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Terminal arazisinde yapımına başlanan Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi inşaatı hızla yükseliyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin büyük destek verdiği, Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapımına başlandı. İnşaat alanında çalışmalar sürüyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha Mutlu Bir Sakarya İçin’ sloganıyla yürütülen sosyal hizmet yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda, eski Terminal arazisinde yapımına başlanan Sosyal Gelişim Merkezi inşaatı, hızla yükseliyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sonucunda, şehrimiz adına çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin büyük destek verdiği Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapımına başlandı. İnşaat alanında çalışmalar sürüyor” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi’nin mimarisiyle şehir adına önemli bir yere sahip olacağını da belirten Yüce, “3 bin metrekarelik alanda devam deden çalışmaların tamamlanması ile oluşacak Aile ve Sosyal Gelişim Merkezimizin bünyesinde; aile ve çocuk kulüpleri, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Yaşlı Hizmet Birimi yer alacak. Psikologlar, sosyologlar, sosyal hizmet uzmanları, spor öğretmenleri ve sanat eğitimi verecek alanında uzman kişilerin de görev alacağı Sosyal Gelişim Merkezi, mimarisiyle şehrimiz için çok özel bir yere sahip olacak” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]