Sevilen çizgi film karakteri Rosie Agora Avm'ye geliyor

Sevilen çizgi film karakterleri Rosie minik hayranları ile Agora Adapazarı Alışveriş Merkezinde buluşacak.

Agora Alışveriş Merkezi, çocuklar için hazırladığı özel etkinlikler ile minik ziyaretçilerini sadece eğlendirmekle kalmıyor, eğitici ve öğretici aktivitelerle çocuklar kaliteli zaman geçirmenin keyfine varıyor.

ROSİE VE RAGGLES AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NE GELİYOR

Agora Alışveriş Merkezin’de 5-6-7 Şubat 13.00-18.00 saatleri arasında sahnelenecek olan Rosie ve Raggles sahne gösterisi, interaktif özelliği ile çocukların yaratıcılığının gelişmesine de katkı sağlayacak. “Rosie’nin Dünyası” na tüm çocuklar ücretsiz olarak katılım gösterebilecekler. Çocukların severek izlediği Rosie’nin Dünyası çizgi filminden bölümlerin yanı sıra, Rosie boyama atölyesi, Rosie saç tokası atölyesi, Raggles maske yapımı atölyesi, Raggles zıp zıp yarışma atölyeleri ile çocuklar Agora Alışveriş Merkez’inde sömestrin tadını çıkartacaklar. Sömestr tatili boyunca da birbirinden renkli ve eğlenceli atölyeleri ile Agora Çocuk Kulübü etkinlikleri her Cumartesi/Pazar 13.00- 18.00 saatleri arasında miniklerle buluşmaya devam edecek.

ANINDA KAZAN KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Agora Card ile 7 Şubat’a kadar Agora mağazalarından günlük toplam 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler sürpriz hediyelerin sahibi olacaklar.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; çocuk etkinliklerini eğlenceli olmasının yanı sıra eğitici olmasına da dikkat ederek planladıklarının altını çizerek, çocukların severek izlediği Rosie karakterinin ücretsiz olarak gerçekleşecek olan canlı performansı ve eğlenceli atölyelerine tüm minikleri davet etti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]