Sevgilisi terk etti, köprüde tabancayla intihara kalkıştı

Adapazarı\'nda kız arkadaşından ayrılınca bunalıma giren 32 yaşındaki Feridun Y., Sakarya Nehri üzerindeki köprüye çıkıp kurusıkı tabancayla intihara kalkıştı. Polis, Feridun Y.\'ı ‘Nehre biri düştü’ diyerek dikkatini dağıtarak yakalayıp köprüden indirdi.

Olay bugün öğle saatlerinde D-100 Karayolu üzerindeki Sakarya Köprüsü üzerinde meydana geldi. Bir kişinin elinde tabanca ile korkuluklarının yanında beklediğini görenler durumu polise ihbar etti. Polisin yanı sıra 112 Acil Servis ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri bölgeye sevk edildi.

Köprüdeki korkuluklarda elinde tabancayla duran Feridun Y., kız arkadaşının kendisini terk ettiği ve intihar edeceğini söyledi. Y., "Onu istiyorum, buraya gelsin" diye bağırdı. D-100 karayolunu ulaşıma kapatan polisin tüm ikna çabalarına karşın Feridun Y., zaman zaman tabancayı şakağına dayayıp, terk eden sevgilisi gelmezse intihar edeceğini tekrarladı.

Polisler plan yaptı ve bir türlü ikna olmayan Feridun Y.\'ı, \'Bak nehre biri düştü\' diyerek dikkatini dağıttıktan sonra kıskıvrak yakaladı ve elindeki silahı aldı. "Beni bırakın nehre düşeni kurtarın" diye bağıran Feridun Y., köprüden indirildi.

Yapılan incelemede tabancanın kuru sıkı olduğu belirlenirken Feridun Y. 112 Acil Servis ambulansıyla sağlık kontrolü için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne götürüldü.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]