Sevgililer Günü'nde evlendiler

Sakarya’da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 18 çift dünyaevine girdi.

Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 18 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçti. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, 14 Şubat’ı hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırdı. Adapazarı Belediyesi'ne bağlı Nikah Sarayı'nda kıyılan nikahlarda çiftlerin heyecanı gözlerinden okundu. Muhammed ve Sevcan Aygün çifti, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenerek en mutlu anlarını ölümsüzleştirdi. Muhammed Aygün, “Gerçekten çok mutluyuz. Unutmamak için bu böyle önemli günde yapalım dedik. Daha önceden evraklarımızı ayarladık. Gerçekten çok mutluyuz, heyecanlıyız. Allah herkese böyle güzel bir gün nasip etsin” dedi.

Gelin Sevcan Aygün ise, “Eşim bu tarihi, evlilik yıl dönümümüzü unutmasın diye bu tarihi ayarladık ve seçtik. Çok mutluyuz, Allah herkese nasip etsin. Gerçekten çok güzel bir duygu ve eşimi çok seviyorum” diye konuştu.

18 çift hayatlarını birleştirdi

Adapazarı Belediyesi’ne bağlı Nikah Sarayı'nda 18 çift hayatlarını birleştirdiğini açıklayan nikah memuru Ülkü Odabaş, “14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Adapazarı Belediyesi'ne 18 müracaat yapıldı. Hepsinin nikahlarını gerçekleştirmek üzere burada toplandık. Evliliklerini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ölümsüzleştirmek istediler. Bizlerde elimizden geleni yaptık ve tüm çiftlere mutluluklar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Nikah memuru Gürkan Gökbulut ise, “Adapazarı Belediyesi olarak bize müracaat eden çiftlerimizi dünyaevine sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın, ayrılmasınlar inşallah” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]