"Sevdamız Koltuk Sevdası Değil, Hizmet Sevdasıdır"

Arifiye ilçesinde esnafı ziyaret eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Makamın gücü başımızı döndürmez" dedi.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, ilçelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Zeki Toçoğlu'nun bu seferki durağı Arifiye oldu. İlçe girişinde AK Parti Arifiye Belediye Başkan adayı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Sinan Bozkurt ve partililer tarafından karşılanan Zeki Toçoğlu, ilk olarak AK Parti Teşkilatı'nı ziyaret etti.
Esnafı Ziyaret Etti

Partililerle bir süre sohbet eden Zeki Toçoğlu, daha sonra İsmail Karakullukçu ile birlikte ilçe merkezindeki esnafını ziyaret etti. Esnafı ve kahvehaneleri tek tek dolaşan Zeki Toçoğlu, Arifiyelilerden destek istedi. Yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyen Zeki Toçoğlu, seçildikleri andan itibaren Sakarya'ya ve Sakaryalılara yakışan hizmetler yapacaklarını söyledi.
Bizlerin Farkı Burada

"Bizim sevdamız koltuk sevdası değil, hizmet sevdasıdır" diyen Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir belediye başkanı koltuğuna oturunca o makam bazılarına tatlı gelebilir. Makamın gücü insanın başını döndürebilir. Nefsinin esiri olabilir. Seçim zamanı halkın karşısına çıkıp verilen sözler seçimi kazandıktan sonra unutulabilir. İşte değerli arkadaşlar bizlerin farkı burada yatmaktadır. Biz 10 yıldan bu yana makamın, şöhretin esiri olmadık, rehavete kapılmadık. Bundan sonra da böyle olacak. İçimizdeki hizmet aşkı hiçbir zaman sönmedi. Çünkü bizim sevdamız, bizim davamız seçim kazanma sevdası, koltuğa oturma davası değildir. Bizim sevdamız hizmet sevdasıdır" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]