'Sessiz kalmamızı kimse bizden beklemesin'

Seçimlere Büyük Birlik Partisi ile birlikte ittifakla girecek olan Saadet Partisinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında milletvekili adayları İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım ve Suat Hayri Çillioğlu Müsiad’a ziyarette bulundu. Başkan Ahmet Genç tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan adaylar yaptıkları çalışmalar ve projeleri ile ilgili bilgiler sundu.

Müsiad olarak istikrar istediklerini beyan eden Müsiad başkanı Ahmet Genç; “Bizler Sanayi sektörünün gelişmesi adına olumlu hizmet verebilecek kim varsa onun her daim destekçisiyiz” dedi.

Karşılıklı diyaloglar halinde geçen ziyarette yaptıkları çalışmaları dile getiren Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı İsmet Aksoy’da gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Milli Görüş hareketi başladığından bu zamana dek sanayi sektörüne önem verip projeler geliştirdiklerini ve ağır sanayi hamlesini her hükümet dönemlerinde hayata geçirdiklerini söyleyen Aksoy; “Biz Milli Görüş kadroları olarak geçmişte neler yapabileceğimizi şimdiki hükümet gibi sadece laf üreterek değil söylediklerimizi, taahhüt ettiklerimizi hayata geçirerek gösterdik. Şimdi ise maalesef hizmet sadece laf olarak var ama fiili olarak söylenenleri göremiyoruz” dedi.

Biz birbirimize mecburuz, mahkumuz. Aynı gemide yol alıyoruz ve dolayısıyla birbirimizi koruyup kollamak zorundayız. Geminin su almasına çalışanları beraberce engellemez isek sadece gemimizi delenler değil hep birlikte suları gömülür yok oluruz diyen Aksoy; “Bizler çatışma siyasetinden yana değiliz. Biz kardeşlikten yanayız, doğruluktan, dürüstlükten, haktan yanayız. Kim bir mazlumun elinden tutup kaldırırsa, kim bir yaraya merhem olursa elbette onu takdir eder duacı oluruz. Ancak yalanlarla halkı kandırarak politika üreten, basit kalem oyunlarıyla milletin kazancını 10 bin dolarlara çıkaranlara sessiz kalmamızı kimse bizden beklemesin çünkü bizde esas olan dürüst olmaktır” diye konuştu.

Milli İttifak’ın halk nezdinde kabul gördüğünü ve bu kötü gidişatı düzeltmek adına çare olarak Saadet Partisi’nin işaret edildiğini söyleyen İsmet Aksoy; “Halkımızın Saadet Partisi’ne yönelmesini engellemek adına baraj sorunu varmış gibi lanse ediyorlar ancak biz diyoruz ki bu söylemler artık eskidi, halkımız artık bu yalanlara itimat etmiyor. 7 Haziran sonrası Allah’ın izniyle Saadet Partisi meclisteki yerini alacak ve efsane hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir” diyerek sözlerini noktaladı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]