SESOB ve SATSO'dan Başkan Toçoğlu'na Ziyaret

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Cevherli ve Mücahit Aslan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

SESOB Başkanı Alişan ve SATSO yönetim kurulu üyeleri Cevherli ve Aslan, Kurban Bayramı'nda esnaflara “Kentime sahip Çıkıyorum” projesi çerçevesinde alınan önlemlerle ilgili olarak kolaylık sağlanmasını istediler. Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi SATSO ve SESOB ile birlikte yapılan görüşmeler sonucunda bayram süresinde esnafa kolaylıklar sağlama noktasında mutabık olduklarını söyledi. Toçoğlu, “Her zaman söylüyoruz bu proje Sakarya'nın, Sakaryalı'nın projesi. Bizim bu projeden geri adım atmamız söz konusu değil. Esnaf temsilcilerimiz bize bu konuda gerekli taleplerini ilettiler. Bizler de esnafımızın bayram süresinin ardından yeniden bu projeye destek olacağını göz önünde bulundurarak esnafımıza bayram süresince kolaylık sağlamayı uygun bulduk” dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan esnafa sağlanan kolaylık için teşekkür ederek, “Başkanımız bundan önceki görüşmelerimizde ticaret erbabı olarak projeye ortak olmamızı sağladı. Bunun neticesinde de çarşı esnafının yaşamış olduğu tertip ve düzeni ortaya koymuş olduk. Büyükşehir Belediye başkanımızdan bayramlarımızın bereketi, bolluğu ve nimetleri küçük esnafımız tarafından özenle beklenir. Esnaflarımızın isteklerini başkanımıza ilettik. Kendileri de bayram boyunca esnafımızın rahat hareket edebilmeleri ve rahat ticareti sağlamaları için bize bu imkânı sağladılar. Ticaret Odası'yla müştereken de Büyükşehir Belediye Başkanımıza kefil olduk. Bayram sonrasında eski düzene geri dönüleceğinin teminatı veriyoruz. Başkanımıza sağladığı kolaylık için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Cevherli de esnafın bayram boyunca rahat hareket etmesi ve işlerinin güzel gitmesi için bu kararı çok olumlu karşıladıklarını belirterek, “Biz esnaf temsilcileri olarak alınan kararlara esnafımızın uyacağı yönünde başkanımıza kefil olduk. Kentime Sahip Çıkıyorum projesi çerçevesinde alınan önlemlerin bayramın ardından yeniden uygulanacağını ve esnafımızın da bu kararlara uygun davranacağının teminatı verdik. Böylesi önemli süreçte esnafımıza destek olan başkanımıza esnafımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]