Serhat Serbes’e Çerkezlik Ödülü

Uzunyayla Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ''Yıl Sonu'' Gecesi’ne katılan Sakaryalı Genç İşadamı Serbesler Şirketler Grubu Başkanı Serhat Serbes, Çerkez’ler içerisinde en iyi çıkış yapan isim seçildi.

ÜNLÜ İSİMLER

İstanbul Fırat Kültür Merkezi’nde bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen geceye; Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Esenler Emniyet Müdürü Dindar İlhan, Bakırköy Ağır Ceza Hâkimi Ahmet Vedat Güneş, Serbesler Şirketler Grubu Başkanı Serhat Serbes, Sinema Sanatçısı Ediz Hun, Tiyatro Sanatçısı Engin Yüksel ve Savcı Fevzi Yılmaz birer plaket aldı.

MÜZİK DİNLETİLERİ

İshak Akbay’ın sunuculuğunu yaptığı gecede; Uzunyayla Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kafkas Halk Dansları Gösterisi, Akardion müzik dinletisi yapılarak, İkinci Bahar ekibi ve Münteha Gülsu’nun birbirinden güzel şarkıları seslendirildi. Gecede; Sakaryalı Genç İşadamı Serbesler Şirketler Grubu Başkanı Serhat Serbes Çerkez’ler içerisinde en iyi çıkış yapan isim seçildi.

SERBES’TEN DESTEK

Gecede bir konuşma yapan Sakaryalı Genç İşadamı Serbesler Şirketler Grubu Başkanı Serhat Serbes, derneklerin yapmış olduğu bu tür organizasyonların millete ve ülkeye ileride çok fayda sağlayacağına inandığına ifade ederek; “Ben birey olarak üzerime düşen görevleri yapmaya her zaman hazırım. Burada olmaktan dolayı çok memnunum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]